-A A +A

Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be

List Pers Com

Een nieuwe Brigadecommandant voor de Medium Brigade

Op 27 maart draagt de commandant van de Medium Brigade, Eric Harvent, het bevel over aan de kolonel Jean-Louis Crucifix. Deze investituur zal plaatsvinden op het gemeenteplein te Leopoldsburg.

Hoog bezoek in de Koninklijke Militaire School

Op maandag 26 maart 2018 brengt Zijne Koninklijke Hoogheid Groothertog Henri van Luxemburg een werkbezoek aan de Koninklijke Militaire School.

De Koninklijke Militaire School staat reeds vele jaren in voor de universitaire, militaire, karakteriële en sportieve vorming van de Luxemburgse officieren.

Open Campus Day Koninklijke Militaire School (KMS)

Op zondag 18 maart opent de Koninklijke Militaire School, gelegen aan de Renaissancelaan 30 te 1000 Brussel, van 10 tot 18 uur haar deuren voor het grote publiek.

De Special Forces spreken zich uit over het tragische ongeluk van Dimi

Op 28 februari verloor de Special Forces group één van zijn operatoren maar eerst en vooral verloor een familie een uitzonderlijk kind.

Securitas neemt bewaking kwartier Heverlee over

Vanaf begin maart wordt de bewaking van het Kwartier Heverlee uitgevoerd door Securitas. De firma staat in voor de bewaking en beveiliging van de buitenperimeter. Op donderdag 8 maart vindt de officiële overdracht plaats in aanwezigheid van minister van Defensie Steven Vandeput.

Dodelijk ongeval tijdens een oefening van onze parachutisten in de Verenigde Staten

Defensie heeft de droeve plicht het overlijden te melden van één van haar parachutisten gisterenavond tijdens een oefensprong in Yuma in de staat Arizona.

Een onderzoek werd geopend om de juiste omstandigheden van het ongeval te bepalen. Om dit onderzoek niet te belemmeren kan hierover momenteel geen verdere informatie gegeven worden.

10 jaar Defensie en VDAB

Al 10 jaar werken Defensie en VDAB intensief samen als partners op vlak van rekrutering, opleiding en uitwerving.

Rekruteringsdag ‘We Fly To Your Dream’ te Halle

De Luchtmacht organiseert op vrijdag 23 februari, in nauwe samenwerking met de Don Bosco School in Halle, de jobdag ‘We Fly to Your Dream’ om er de grote variëteit aan luchtvaartberoepen voor te stellen aan jongeren. 

Defensie wil jongeren informeren tijdens jobdagen

Defensie organiseert de volgende weken een reeks van jobdagen in heel het land om de grote variëteit aan vacatures voor te stellen.

Op woensdag 14 februari wordt het beroep van luchtverkeersleider voorgesteld tijdens een jobdag die simultaan zal plaatsvinden op vier verschillende sites: Kleine Brogel, Florennes, Bevekom en Gavere.

Operaties 2018: overzicht en aandacht op de maritieme operaties

Op 19 februari zal aan boord van één van de kustpatrouilleschepen van de Marine het volgende perspunt operaties van Defensie doorgaan. Ditmaal zal de focus liggen op de lopende en toekomstige maritieme operaties in 2018.

Pages