-A A +A

Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be

 

Welcome to Belgian Defence

No front page content has been created yet.

Plechtig eerbetoon voor Onbekende Soldaat

Comme le veut la tradition, ce 11 novembre était l’occasion de commémorer l’Armistice mettant fin aux hostilités de la Première Guerre mondiale. Cette cérémonie avait lieu à onze heures à la Colonne du Congrès à Bruxelles.
Subscribe to

Een groots 2020 voor Topsport Defensie?

Op vrijdag 8 november verzamelden de militaire topsporters op het kabinet van de Chef Defensie. Een moment om terug te blikken op het voorbije seizoen maar ook om vooral uit te kijken naar volgend jaar. Enkele atleten hebben in 2020 een nieuwe afspraak met de geschiedenisboeken.

Vleugeluitreiking aan 49 luchtkadetten

Op woensdag 6 november 2019 werd in Perwez het zweefvliegbrevet overhandigd aan 49 luchtkadetten. Het behalen van de vleugels is voor deze jongeren de kers op de taart na een periode van uitdagingen, emoties, inzet, studeren en hard werken tijdens de weekends en schoolvakanties.

Stille werkers tijdens medaillejacht

Met drie medailles kan Defensie terugblikken op een geslaagde Military World Games in Wuhan. Vijftig Belgische atleten gaven gedurende twee weken het beste van zichzelf. Ook achter de schermen leverden militairen hard werk. Een prestatie die ook goud verdient.