Jouw talent maakt ons sterker

Ben jij erg handig en inventief? Of heel alert? En zorgzaam? Wat jou speciaal maakt, maakt Defensie sterker.

Geen job, wel een missie

Een job bij Defensie is nooit zomaar een job. Het is een missie. Bij Defensie is iedere job een onmisbare schakel in de ketting die de welvaart en vrijheid van alle burgers van ons land beschermt. Die verantwoordelijkheid vraagt om talent.

En talenten, die hebben we allemaal. Iedereen heeft zijn passies en zijn sterke punten. En die kwaliteiten maken bij Defensie het verschil. Je wordt niet als soldaat op de wereld gezet, maar misschien heb je wel alle potentieel om het te worden.

Bij Defensie scherpen we je talenten aan tot echte skills. We voorzien alle ondersteuning voor jouw persoonlijke groei. Dankzij de kansen tot zelfontwikkeling, talrijke doorgroeimogelijkheden, unieke ervaringen en permanente vorming halen we het maximale uit elk talent. En dus ook uit elk individu.

Naast talent verwachten we ook de juiste attitude. We willen moedige militairen. Loyale mannen en vrouwen die openstaan voor avontuur. Flexibele teamplayers. Met eergevoel en doorzettingsvermogen. Want pas dan kan talent volledig tot zijn recht komen.

Defensie mag zich dan ook de grootste en meest diverse kweekvijver van talent in België noemen. En al dat talent wordt ingezet in functie van het belang van de hele bevolking. Omdat we geloven dat alle mensen recht hebben op vrede, op veiligheid. Op een toekomst…

Onze belofte aan de bevolking is: “Uw toekomst. Onze missie.” 

Dat maakt werken bij Defensie dan ook niets minder dan een missie.

Jouw missie.

Werken bij Defensie, geen job, wel een missie.

Werken bij Defensie

Geen job, wel een missie.

Nog vragen?

Wij helpen je graag verder. Wil je deelnemen aan een van onze activiteiten? Bekijk dan zeker eens onze agenda.