CYBER COMMAND,

de cyberdefensie van België!

Cyber Command is verantwoordelijk voor de cyberveiligheid van de netwerken en wapensystemen die Defensie gebruikt, voor het verzamelen van informatie ten behoeve van de Algemene Dienst Inlichting en Veiligheid (ADIV) en voor het uitvoeren van operaties in cyberspace. Samen met verschillende nationale en internationale spelers, de academische, industriële en sociale wereld draagt het dagelijks bij aan de cyberveiligheid van het land.

Werken bij ons

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Ons team bestaat uit mannen en vrouwen, militairen en burgers, IT-experts en specialisten van allerlei pluimage. We zijn trots op deze diversiteit en kijken ernaar uit om jou in ons team te verwelkomen.

Wat voor ons telt, is je talent.
Afhankelijk van je interesses kun je ervoor kiezen om als burger- of militaire expert bij ons aan de slag te gaan.

Bij ons werken als civiele expert betekent…
Kiezen voor een zinvolle baan met echte maatschappelijke waarde. Werk mee aan de ontwikkeling van onze capaciteiten en wees altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van cybertechnologie. Laten we samen bouwen aan de toekomst/ons land beschermen. Ontdek ons ​​aanbod voor civiele experts.

Dienst nemen als militair is...
ICT-systemen van Defensie beheersen, op opdracht gaan en kiezen voor een loopbaan die bovenal militair is. Of je nu fulltime als actief militair of parttime als reservist werkt, na een militaire en technische opleiding kom je bij Cyber ​​Command. Klaar om de uitdaging aan te gaan? Ontdek al onze militaire vacatures

Het belangrijkste is je motivatie.
Alle leden van ons team hebben een andere achtergrond. We waarderen alle talenten en bieden een breed scala aan beroepen, zowel technisch als niet-technisch. Of je nu een cyberexpert bent of een generalist, junior of senior, een masterdiploma hebt of niet, groei met ons mee!

Heb je geen technische kennis?
We zijn altijd op zoek naar experts en analisten met een andere achtergrond, maar ook naar managers die onze operaties vooruithelpen. Vertalers, juristen en psychologen hebben allemaal hun plaats in ons team.

Ben je meer een expert in informatica-, cyber- of ingenieurswetenschappen?
Afhankelijk van je profiel en onze noden, kies je de job die bij je past. We werven Threat Analysts, Digital Forensics Analysts, Red Team Operators en vele andere posities aan.

Cyber ​​Command is meer dan 40 verschillende beroepen!
Wat je expertise ook is, als werken bij Cyber ​​Command je roeping is, zijn wij er om je te helpen dit te bereiken. Contacteer ons en vertel ons over je plannen.

De selectieprocedures variëren afhankelijk van de functie en het type aanwerving dat je kiest. Deze staan ​​specifiek beschreven voor elke vacature. Het hele wervingsproces kan tot een jaar duren.

Tijdens het selectieproces worden je persoonlijke vaardigheden en beroepskwalificaties beoordeeld. Als je voor al deze tests slaagt, is je inzet echter afhankelijk van het verkrijgen van de vereiste veiligheidsmachtiging.

Wat is een veiligheidsmachtiging?
Als toekomstig lid van Cyber ​​Command werk je in een gevoelige en geheime omgeving. Hiervoor moet je een veiligheidsmachtiging hebben. Deze wordt afgegeven na een veiligheidsonderzoek. Het onderzoek kan 6 tot 12 maanden duren vanaf de datum waarop je je contract ondertekent.

Concreet kun je pas bij Cyber ​​​​Command aan de slag gaan wanneer je de juiste veiligheidsmachtiging verkregen hebt.

Leeftijdsgrens
Als burgerexpert moet je gewoon de leeftijd hebben om te werken! Voor militaire functies geldt een maximumleeftijd, deze staat in elke vacature vermeld.

Nationaliteit
Voor de meeste functies bij Defensie moet je de Belgische nationaliteit hebben of de nationaliteit van een lidstaat van de Europese Economische Ruimte of de Zwitserse Confederatie. Bij Cyber ​​Command is de Belgische nationaliteit (of dubbele nationaliteit) essentieel.

Veiligheidsmachtiging
Als toekomstig lid van Cyber ​​Command moet je werken in een gevoelige en geclassificeerde omgeving. Je inzet is afhankelijk van het verkrijgen van de vereiste veiligheidsmachtiging.

Word een civiele cyberexpert

Vacatures zijn het hele jaar door beschikbaar. Versterk onze teams als statutair ambtenaar (SELOR) of als lid van Egov Select, onze partner in het rekruteren van ICT-profielen!

Word een militaire cyberexpert

Militair zijn betekent ook de kans krijgen om deel te nemen aan missies in het buitenland. Kies de militaire loopbaan die het best bij je past: voltijds in actieve dienst of deeltijds als reservist.

Meer informatie?

Elk jaar nemen we stagiairs (bachelor/master) aan.
Elk talent verdient onze aandacht. We horen graag van je.