-A A +A

Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be

Burgervacatures

Defensie rekruteert jonge contractuelen (tot 25 jaar)

Defensie rekruteert ook jonge contractuelen (tot 25 jaar) als administratief assistent voor een contractduur van een jaar, eventueel verlengbaar. Dit soort contracten staan bekend als het type Rosetta. Heb je een diploma secundair onderwijs en zoek je een startbaan? Hieronder vind je meer informatie over wat Defensie jou biedt en hoe je moet solliciteren.

Meer informatie

Aanwervingen via Selor

Niet iedereen die voor Defensie werkt, is ook militair. Het ministerie telt ongeveer tweeduizend burgers. Zij zijn tewerkgesteld als federaal ambtenaar in de meest uiteenlopende functies. Regelmatig zijn er nieuwe vacatures. Het aanbod is gevarieerd en gaat van cyberspecialisten tot vertalers en van technici tot ingenieurs.

De selectieprocedure is helemaal anders dan voor toekomstige militairen. Solliciteren doe je via Selor, het selectiebureau van de overheid. Op de website van Selor vind je alle informatie over de inhoud van de lopende vacatures, de diplomavereisten, de testen, enzovoort.

Naar de vacatures via Selor

ICT-vacatures via Egov Select

Defensie zoekt gekwalificeerd ICT-personeel voor uiteenlopende diensten en eenheden. Om het geschikte personeel te vinden, doet Defensie een beroep op Egov Select. Die dienst werft ICT-medewerkers aan voor de overheid en stelt ze ter beschikking van de aangesloten federale overheidsdiensten of -instellingen.

Als contractuele werknemer van Egov Select word je gedetacheerd bij Defensie. Dit betekent dat Defensie zelf instaat voor de jobinhoud, het loopbaanpad en de werkomstandigheden. Egov Select staat wel nog in voor de loon- en personeelsadministratie.

Naar de vacatures via Egov Select

ZELFSTANDIGE ZORGVERSTREKKERS

Om de tekorten aan medisch en paramedisch personeel aan te vullen, doet Defensie regelmatig een beroep op de privésector. Daarom zoeken we via openbare aanbestedingen zelfstandige medici en paramedici die voor Defensie een opdracht willen uitvoeren.

Ben je arts algemene geneeskunde of specialist, apotheker, kinesitherapeut of psycholoog? Dan is dit misschien interessant voor jou.

Elk jaar sluit Defensie contracten af voor de uitvoering van medische of paramedische prestaties.

Naar de contracten