Agenda

Verkoop van rollend en divers materieel

Verkoopprocedure

De verkoopprocedure is beschikbaar als download.

Catalogus

De catalogus van deze verkoop staat ter beschikking als download

Bezichtiging van het materieel

Vanaf 01 juni 2021 tot en met 29 juni 2021, enkel op afspraak via gebruik van deze online kalender: https://book.timify.com/?accountId=600833f63a239310be348085&hideCloseButton=true
Inwoners van andere landen dan België dienen een document “declaration on honour” in te vullen en aanbieden aan het wachtpersoneel op de bezoekdag zie  bijlage.

Afleveren offertes

De offertes zullen strikt het model van bijlage B eerbiedigen.

De offertes moeten via de post verstuurd worden of via drager aan onze burelen te Evere gebracht worden ten laatste op 1 juli 2021 om 12 u.

Specifieke covid-19 maatregelen

Het document in verband met de specifieke covid-10 maatregelen is beschikbaar als download

Betaling
  • Ter plaatse te Rocourt op 14 en 15 juli 2021 of op afspraak in de burelen van de verkoopsdienst te Evere en dit ten laatste op 13 juli 2021.
  • De enige aanvaard betalingsmiddelen zijn met gewaarborgde Belgische bankcheque of elektronisch per kaart (Bancontact, Maestro, Mastercard, V-Pay of Visa).
Voor meer informatie

Defensie
Algemene Directie Material Resources
Procurement Division
Verkoopdienst (SDV)
Kwartier Koningin Elisabeth
Eversestraat 1, Blok 4 D 2

Box 29
1140 Brussel

Mail: MRMP-SDV-IS@mil.be
https://www.facebook.com/Sales.Defense.be
Contact

Datum & tijd
01.06.2021 - 01.07.2021
08u00 - 16u00
Locatie
CC R&A
Kazerne MAJOR IFM DUFOUR
RUE FRANCOIS-LEFEBVRE 50
4000 ROCOURT
Praktisch
VOORAFGAANDE OPMERKINGEN
1. Lees voordat u contact met ons opneemt zorgvuldig ALLE verkoopdocumenten, aangezien de meeste antwoorden op uw vragen daar te vinden zijn. Mocht u ondanks het lezen toch nog vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met ons op via de gecommuniceerde kanalen.

2. U hoeft geen contact met ons op te nemen om de resultaten van de verkoop te kennen, we delen ze mee aan ALLE kopers (dus of u nu een lot heeft gewonnen of niet) tegelijkertijd EN zodra deze resultaten zijn goedgekeurd door de bevoegde autoriteiten. Het kan daarom enkele dagen duren na de sluitingsdatum van de verkoop, vooral omdat we enkele dagen wachten met het openen van de aanbiedingen om er zeker van te zijn dat we de laatste hebben ontvangen die op de laatste dag van de verkoop per post zouden zijn verzonden.

3. Wij geven u geen informatie over de aanbiedingen en de identiteit van andere kopers, ook niet na toekenning.