Contacteer ons

Contactformulier

Heb je een vraag voor ons? Neem eerst eens een kijkje bij de veelgestelde vragen. Via het onderstaande formulier kan je ons je vraag stellen, we gaan zo snel mogelijk op zoek naar het antwoord. 

Veelgestelde vragen

Wat doe ik bij het vinden van een stuk munitie?

1. Blijf kalm.
2. Raak het stuk niet aan.
3. Verplaats het niet.
4. Contacteer de lokale politie.

De Dienst voor Opruiming en Vernietiging van Ontploffingstuigen van Defensie (DOVO) grijpt alleen op verzoek van de politie in om de gevonden munitie op te ruimen of te vernietigen.

Waar vind ik meer informatie over het verkopen en uitlenen van militair materieel?

Defensie verkoopt regelmatig militair materieel of militaire domeinen. Meer informatie vindt u via de link.

Voor het lenen van materieel voor de organisatie van een pr-evenement in uw provincie, kunt u zich wenden tot de Militaire Provinciecommando's van Defensie. Hun belangrijkste rol is de samenwerking tussen de burgerlijke autoriteiten en Defensie te vergemakkelijken. Bijkomende informatie en contactgegevens vindt u via de link "Militaire Provinciecommando's".

Ondergrondse kabels en leidingen van Defensie?

De ondergrondse kabels en leidingen van Defensie zijn opgenomen in de applicatie KLIM (federaal Kabel en Leiding Informatie Meldpunt). Plant u (graaf)werken, en heeft u vragen over de aanwezigheid van ondergrondse kabels en leidingen, gelieve dan https://www.klim-cicc.be te raadplegen. Voor Vlaanderen zijn deze gegevens ook toegankelijk via het Kabel en Leiding Informatie Portaal van de Vlaamse Overheid: (https://www.agiv.be/producten/klip).