Kom bij ons technisch team!

Een technische interesse? Of heb je eerder al een technische opleiding gevolgd? Bij Defensie bieden we jou een unieke job, met hightech materieel en gratis opleidingen.

Het technisch team van Defensie

Werken als technieker bij Defensie biedt heel wat voordelen: je werkt aan uniek materieel in een team waar je nooit alleen staat. Of je nu werkt aan een vrachtwagen, helikopter of een F-16: je collega’s rekenen op jou zodat hun materieel en alles wat rijdt en vliegt piekfijn in orde is en blijft. En niet alleen België. Ook op oefening of tijdens buitenlandse opdrachten kan er iets in panne vallen. Dan ben jij de aangewezen man of vrouw die het probleem oplost, samen met je collega’s. Jouw werkplek kan dus wel eens veranderen van een atelier in België naar een werkplaats in bv de Baltische staten, Mali of het Midden-Oosten.

Als militair technieker werk je ook aan hoogtechnologisch materieel van bijvoorbeeld F-16’s en helikopters.  De opleidingen hiervoor volg je in het binnen-en buitenland en je blijft je kennis bijschaven tijdens je verdere carrière. Maar ook je basisopleiding techniek kan je volgen bij Defensie. Een technische voorkennis is dus niet vereist. Heb je een technische interesse, dan kan je je technische opleiding volgen aan de Koninklijke School voor Onderofficieren in Saffraanberg en word je betaald vanaf je eerste dag. Of je behaalt je technische bachelor op kosten van Defensie.

Een vaste job, teamwork, uniek materieel en een uitdagende opleiding: voldoende redenen om bij ons technisch team te komen!

Nog vragen?

Wij helpen je graag verder. Wil je deelnemen aan een van onze activiteiten? Bekijk dan zeker eens onze agenda.