Agenda

BAFDAYS Kleine Brogel

Lucht­component

Op 9 en 10 september 2023 organiseert de Luchtmacht op de vliegbasis Kleine Brogel de Belgian Air Force Days (BAFDays), de grootste airshow in België dit jaar.

Jong en oud kan er gedurende het weekend verscheidene, militaire en civiele toestellen uit meerdere Europese landen komen bewonderen, zowel op de grond als in de lucht. De Belgische Luchtmacht is uiteraard ruim vertegenwoordigd met onze eigen demonstratieteams, maar ook onze partnerlanden hebben hun ambassadeurs gestuurd die de precisie en nauwkeurigheid van het militair vliegen in de lucht demonstreren, zoals de Zwitserse F-18, de Amerikaanse F-35A of de Franse Patrouille de France.  Er is een ruim aanbod van animatie van interactieve standen, zoals VR en Flightsims, je kan plaatsnemen in de cockpit van een F-35A, F-16 of A019 en zo veel meer. Last but not least zetten we ook in op rekrutering.  Voor degenen die geïnteresseerd zijn in Defensie is het een ideale mogelijkheid om te kijken wat het best bij hun past. De volgende generatie Luchtmacht heeft immers jong en gepassioneerd talent nodig.

Info over tickets, vliegende teams, activiteiten en andere praktische info kan je terugvinden op onze website www.belgianairforcedays.be .

8 september Spottersdag
Deuren                9.00 uur
Activiteiten         10.00 uur
Einde                    17.00 uur

Parking B

 

 

Datum & tijd
09.09.2023 - 10.09.2023
09u00 - 18u00
Locatie
Vliegbasis Kleine-Brogel

3990 PEER