Kom jij bij ons team in een ondersteunende functie?

Voel jij je goed in een ondersteunende rol? Wil je je talent inzetten in het belang van de hele bevolking?  Bij Defensie bieden we je tal van opleidingen en loopbaanmogelijkheden in ondersteunende functies.

Bij Defensie draagt niet iedereen altijd een wapen

Bij Defensie ben je een onmisbare schakel in de ketting die de welvaart en vrijheid van alle burgers van ons land beschermt. Niet elke militair draagt hiervoor echter altijd een wapen. Achter elke gevechtsfunctie zitten minstens 7 ondersteunende functies.  Zo zorgen onze koks dagelijks voor lekkere, voedzame maaltijden en staat ons medisch personeel steeds klaar voor het toedienen van de best mogelijke zorgen. Achter elke succesvolle actie schuilt ook logistiek talent en geen enkel vliegtuig kan opstijgen zonder nauwkeurige waarnemingen. Bij Defensie hebben we daarenboven ook nood aan administratieve krachten in uniform.

Militairen in gevechtsfuncties rekenen zo op jouw steun zodat ze hun missies tot een goed einde kunnen brengen. En dit geldt niet alleen in België. Ook op oefeningen en tijdens buitenlandse opdrachten zijn ondersteunende jobs van cruciaal belang.

Defensie biedt in alle ondersteunende domeinen doorgedreven opleidingen zodat jij je kan ontwikkelen en verder kan specialiseren ten dienste van je collega’s. Een specifieke voorkennis is dus niet vereist.

Een vaste job, teamwork, unieke ervaringen en een uitdagende opleiding: voldoende redenen om ons team te vervoegen in een ondersteunende functie.

Nog vragen?

Wij helpen je graag verder. Wil je deelnemen aan een van onze activiteiten? Bekijk dan zeker eens onze agenda.