Werken bij Defensie

Burgers bij Defensie

Ben je klaar om een wereld te ontdekken met heel wat uiteenlopende jobs? Wil je je steentje bijdragen aan de opdrachten van Defensie door ze administratief of logistiek te ondersteunen? Als je graag werkt in omgeving met sterke waarden die nooit stilstaat, dan moet je net 1.500 collega's als burger bij Defensie werken.

Defensie: niet alleen voor militairen

Burger en statutair

Als statutair medewerker kan je door promotie evolueren in je carrière naar een volgende niveau of rang te ontwikkelen door van een promotie. Je kan ook van functie veranderen als de kansen zich voordoet en je hebt toegang tot een breed scala aan opleidingsmogelijkheden tijdens je hele carrière.

Burger met contract

Als contractueel kan je op basis van je evaluaties doorgroeien naar een hogere salarisschaal. Je hebt toegang tot een breed scala aan opleidingsmogelijkheden tijdens je hele carrière. Je kan alleen als contractueel worden aangenomen als je slaagt voor een ander wervingsexamen dat door SELOR wordt georganiseerd.

Startbaan als Rosetta

Als Rosetta heb je een eenjarig, verlengbaar contract tot 26 jaar. Je kan hiermee Defensie ontdekken en er je eerste professionele ervaring opdoen. Je kan een breed scala aan opleidingen  volgen en  wil je blijven wrken bij Defnsie als burger  geïnterkan je meedoen met een wervingsexamen van Selor. Of je doet ee aan de slectoeproeven voor een militaire carrière....

Digitaal talent met EGov

Als de ICT-wereld jouw passie is en je een universitair diploma hebt in dit domein, kan je ook als contractueel werken bij Defensie als burger via Egov Select. Je kan er deelnemen aan een scala van opleidingen en opklimmen in je carrière via promotie, net als de rest van het Defensiepersoneel.
Als personeel van Egov Select word je gedetacheerd bij Defensie en krijg je een marktconform salaris met een hele reeks extra-legale voordelen.