-A A +A

Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be

Welcome to DEFENCE

No front page content has been created yet.

Luitenant-generaal Hendrickx bezoekt militaire koksschool

Luitenant-generaal François Hendrickx, directeur van de Algemene Directie Vorming, heeft op donderdag 27 november de militaire koksschool in Sint-Kruis bezocht. Daar kreeg hij inzicht in het reilen en zeilen van de school en stelde het schoolcommando hun visie voor op blended learning.
Subscribe to

Luchtcomponent maakt kennis met Defensieminister

Een C-130-transportvliegtuig, een NH90- en Sea Kinghelikopter en een tiental andere types staan op het tarmac van de vliegbasis van Florennes, uitgestald voor de nieuwe Defensieminister, Steven Vandeput. Na de Land- en Medische Component bezocht die op 25 november ook de Luchtcomponent.

Defensieminister bezoekt Medische Component

De nieuwe Defensieminister Steven Vandeput heeft in Neder-Over-Heembeek het militaire ziekenhuis bezocht. Samen met de hoogste militaire vertegenwoordigers ging hij zich er inlichten over de capaciteiten en competenties van de Medische Component.

Special forces oefenen stedelijk gevecht in Jordanië

De special forces hebben zich van 10 tot 22 november vervolmaakt in het gevecht in verstedelijkt gebied. Dat deden ze in het King Abdullah Special Operations Training Center (KASOTC) nabij Amman, in Jordanië.