-A A +A

Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be

Welcome to DEFENCE

No front page content has been created yet.

C-130 terug uit Erbil

Vrijdagmiddag 29 augustus is de C-130 die hulpgoederen naar Irak heeft gebracht, terug in Melsbroek aangekomen. Het militaire transportvliegtuig bracht 13 ton aan hulpgoederen naar Erbil, in het noorden van Irak.
Subscribe to

Trainingscentrum voor Parachutisten opent zijn deuren

Het Trainingscentrum voor Parachutisten in Schaffen heeft op vrijdag 29 augustus 2014 zijn deuren geopend voor het grote publiek. Door het jaar leidt het centrum daar Belgische en buitenlandse commando’s op tot parachutisten, vrijdag konden jong en oud er kennismaken met de trainingsfaciliteiten en met het dagelijkse werk en de trainingen.

Dodengang weer ingehuldigd

In Diksmuide werden de Dodengang en zijn museum recent gerestaureerd. Ze werden opnieuw ingehuldigd op woensdag 28 augustus 2014, in aanwezigheid van een vertegenwoordiger van de Defensieminister, de burgemeester van Diksmuide en de directeurs van het Koninklijk Legermuseum.

Belgische C-130 op weg naar Irak

Een C-130 van de Belgische luchtcomponent vertrok deze ochtend rond halftien vanop de militaire vliegbasis Melsbroek richting Irak. Hij brengt dertien ton aan humanitaire hulpgoederen naar de ontheemde bevolking in de regio van Erbil.