-A A +A

Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be

Welcome to DEFENCE

No front page content has been created yet.

Helikopters boven Portugal

Helikopters van zes Europese landen vliegen af en aan boven het Portugese Ovar. Op 16 juli ging hier de internationale helikopteroefening Hot Blade 14 van start. Om de operationele samenwerking te bevorderen, trainen ze samen in een warme, bergachtige en stoffige omgeving. Ook 43 Belgische militairen en vier A109-helikopters zijn van de partij.
Subscribe to

Zwarte doos vlucht MH17 opgehaald in Oekraïne

Twee Belgische vliegtuigen hebben op 23 juli 2014 de twee vluchtdatarecorders van de neergestorte Maleisische vlucht MH17 overgebracht van Kiev naar het Verenigd Koninkrijk.

Afgestudeerden coachen leerlingen

Grote groene tenten staan opgesteld in het kamp Lagland in Aarlen. Heel de maand juli is dit de thuis van de derdejaars van de Koninklijke Militaire School (KMS). Zij dompelen zich na hun eindexamens onder in het militaire leven.

Een feest voor het land, Defensie en de vrede

Hartje Brussel stond de voorbije 21 juli volledig in het teken de Belgische nationale feestdag. Op en rond het Paleizenplein ontmoeten burgers en instellingen elkaar voor een breed gamma aan activiteiten en festiviteiten. Het grote nationale defilé zette de internationale samenwerking en herdenking op de voorgrond.