-A A +A

Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be

Onderofficier Bachelor Technieker scheepselektronica

Onderofficier Bachelor Technieker scheepselektronica

Uiterste inschrijvingsdatum : 15/07/2019

Je profiel

  • Je bent Belg of onderdaan van een andere lidstaat van de Europese Economische Ruimte of de Zwitserse Bondstaat.
  • Je bent nog geen 34 jaar op 31 december van het jaar van inlijving.
  • Je beschikt over een Bachelor in de elektronica-ICT: elektronica OF ICT / Bachelor in elektromechanica: automatisering OF elektromechanica OF klimatisering OF procesautomatisering OF technisch-commercieel adviseur OF energietechnologie.

Je functie

Als onderofficier technieker scheepselektronica bij de reserve, sta je in voor de controle, het onderhoud en de herstelling van de wapensystemen en sensoren (radar, sonar, kanon, torpedo, raket, …) aan boord van de schepen van de Marine (fregat, mijnenjager, commando- en logistiek steunschip) vanuit de haven van Zeebrugge. Je job laat je ook een stukje van de wereld zien want korte inschepingen op een schip voor beproevingen, inspectie, dringende herstelling of om problemen op te lossen, behoren tot de mogelijkheden.

Je opleiding

Je opleidingscyclus bestaat uit deze onderdelen (niet noodzakelijk in chronologische volgorde):

  • militaire initiatiefase (MIF): tien werkdagen aansluitend op de inlijving (zie inlijvingsdatum). Die moet je voltooid hebben binnen de twaalf maanden na de ondertekening van de dienstnemingsakte als kandidaat-reservemilitair.
  • gespecialiseerde militaire opleiding (GMO): acht tot tien werkdagen, aansluitend op de MIF.
  • gespecialiseerde professionele opleiding (GPO): één tot drie weken naargelang je functie. De GPO vindt plaats in de eenheid waarvoor je gekozen hebt en start onmiddellijk na het slagen in de GMO.
  • een week van evaluatie in je eenheid. Die sluit onmiddellijk aan op de GPO.

Tijdens de volledige kandidatuursperiode word je regelmatig beoordeeld op je professionele en karakteriële geschiktheid en je fysieke conditie.

Wij danken je voor je interesse, maar voor jouw zoekopdracht zijn er momenteel geen vacatures.
Met vragen kan je steeds terecht bij het Contact Center (gratis nummer 0800 333 48) of kan je langsgaan in één van onze regionale Informatiecentra