-A A +A

Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be

Maneuversoldaten gezocht in Leopoldsburg

Maneuversoldaten gezocht in Leopoldsburg

In het kader van de rekruteringscampagne van Defensie, organiseert het Bataljon Bevrijding - 5 Linie uit Leopoldsburg op 19 december een jobdag gewijd aan de functie gevechtssoldaat. Voor zij die geïnteresseerd zijn in een job als onderofficier of officier is dit eveneens een uitgelezen kans om zich te informeren.

Het Bataljon Bevrijding - 5 Linie richt zich tot jonge en dynamische mannen en vrouwen die houden van sportieve en fysieke uitdagingen, op zoek zijn naar avontuur en berekende risico's aanvaarden, aangetrokken worden door oefeningen en buitenlandse operaties en kameraadschap, teamspirit en initiatief nemen hoog in het vaandel dragen.

Deze zeer modern uitgeruste eenheid beschikt over de 'Piranha'-gevechtsvoertuigen en traint hard om de Belgische overheid en de internationale gemeenschap een krachtig en flexibel middel te bieden wanneer mogelijke veiligheidsuitdagingen zich voordoen.

Zij zoeken gemotiveerde collega's in een professioneel, erg krachtig en dynamisch maneuverbataljon in de schoot van de Landcomponent.

De geïnteresseerden zullen om 13u ontvangen worden om vanaf 13u30 een voorstelling te krijgen van het Bataljon Bevrijding - 5 Linie en de openstaande vacatures. Om14u00 kunnen zij een Static Demo bezoeken, waar de eenheid al haar middelen tentoon zal spreiden.