-A A +A

Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be

Sport bij Defensie

50ste editie Jumping VIVAT! lost alle verwachtingen in

Net voor de zomervakantie werd de nationale Jumping VIVAT! bekroond met een succesvolle 50ste editie. Die vond tussen 22 en 24 juni plaats in het sportcentrum van Defensie.

Triatleten aan het feest

Frederik Van Lierde schreef afgelopen zondag 24 juni voor de vijfde maal de Ironman van Nice op zijn naam, een nieuw record. Dichterbij won Marten Van Riel voor de tweede keer op rij de ETU-Cup in zijn eigen Wuustwezel.

Vijftigste editie van de Jumping VIVAT!

Op 22, 23 en 24 juni organiseert Defensie voor de vijftigste keer de nationale Jumping VIVAT! in zijn sportcentrum in Duisburg. De opbrengst gaat integraal naar de stichting VIVAT!

Marten Van Riel op koers voor Tokyo

Topsporter Defensie Marten Van Riel behaalde afgelopen weekend in Leeds (UK) een glansprestatie. In de derde manche van de World Triathlon Series (WTS) dit jaar passeerde hij als vijfde de eindstreep. Een absolute opsteker met het oog op de volgende wedstrijden.

Zilveren opener voor onze triatleten

Op woensdag 6 juni trokken onze Belgische triatleten richting Biddinghuizen voor hun eerste militaire wereldbekerwedstrijd van het jaar. Met drie man in de top tien kan het team terugblikken op een geslaagd optreden. België zakt zo met vertrouwen af naar het WK, volgende week in Zweden.