-A A +A

Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be

Public relations

Belgische kunst in Frankrijk

Ter gelegenheid van het 21ste Salon des peintres de l’armée kregen enkele buitenlandse kunstenaars de primeur om hun werk tentoon te stellen in Parijs. Fotograaf eerste sergeant-chef Malèk Azoug viel deze eer te beurt en vertegenwoordigde de Belgische Defensie op dit gerenommeerde evenement.

Eerste Air Force Run is groot succes

In het provinciaal domein Puyenbroeck vond op vrijdag 19 april het jeugdsportevenement 'Kriebeldinges 2019' plaats. Voor het eerst nam de Luchtcomponent deel met een aangepast hindernissenparcours: de Air Force Run.

De breinkampioenen zijn bekend

Eind december lanceerde de Algemene Dienst voor Inlichting en Veiligheid een uitdaging in de vorm van een reeks raadsels. Na enkele hints in januari zijn nu de winnaars bekend.

De ADIV-eindejaarspuzzel ontward

Voor de deelnemers aan de ADIV-eindejaarspuzzel is de spanning lang genoeg opgebouwd. Sinds midden december 2018 waren ze bezeten van de enigszins bizarre puzzels. Tijd om hen van hun hoofdpijn te bevrijden.

#BelgianDefence vanaf nu op Instagram

Instagram is één account rijker: defensie.ladefense. Vanaf vandaag is Defensie helemaal actief op het populaire socialemediakanaal, met foto's en clips over het werk van onze mannen en vrouwen.