-A A +A

Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be

Public relations

Kandidaten ontdekken de zee op de Crocus

Op 25 juni scheepten een twintigtal jongeren in voor een initiatievaardag aan boord van de mijnenjager M917 Crocus. Ook vier kersverse bedrijfspsychologen, aangeworven op diploma en pas in dienst, voeren mee.

Aviation Days op de vliegbasis van Florennes

In het weekend van 22 en 23 juni organiseerde de vliegbasis van Florennes de Aviation Days. De gelegenheid om de Luchtcomponent en zijn technische beroepen te ontdekken, samen met tal van luchtvaartliefhebbers.

Belgische kunst in Frankrijk

Ter gelegenheid van het 21ste Salon des peintres de l’armée kregen enkele buitenlandse kunstenaars de primeur om hun werk tentoon te stellen in Parijs. Fotograaf eerste sergeant-chef Malèk Azoug viel deze eer te beurt en vertegenwoordigde de Belgische Defensie op dit gerenommeerde evenement.

Eerste Air Force Run is groot succes

In het provinciaal domein Puyenbroeck vond op vrijdag 19 april het jeugdsportevenement 'Kriebeldinges 2019' plaats. Voor het eerst nam de Luchtcomponent deel met een aangepast hindernissenparcours: de Air Force Run.

De breinkampioenen zijn bekend

Eind december lanceerde de Algemene Dienst voor Inlichting en Veiligheid een uitdaging in de vorm van een reeks raadsels. Na enkele hints in januari zijn nu de winnaars bekend.