-A A +A

Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be

Africa Partnership Station

De Godetia naar Afrika voor zes opdrachten

Het commando- en logistiek steunschip A960 Godetia heeft op 7 oktober zijn thuishaven Zeebrugge verlaten richting Golf van Guinee voor een missie van tien weken.

21 juli: fier op de Marinecomponent

Dankzij de Marinecomponent wappert de Belgische vlag over alle wereldzeeën. Op 21 juli zal zijn personeel mee defileren en je op zijn stand tonen dat veelzijdigheid en competentie perfect samengaan. We duiken even in de vele operaties die ze momenteel uitvoeren.

Defensie stelt operaties 2017 voor

Op een persconferentie in het Kwartier Koningin Elisabeth in Evere heeft Defensie op 17 januari de operationele vooruitzichten voor 2017 voorgesteld aan de pers. De conferentie begon met een overzicht van de buitenlandse operaties van 2016 en niet te vergeten de inzet in eigen land.

De Godetia op terugtocht van haar Afrikaans avontuur

Het logistiekesteunschip A960 Godetia is begonnen met zijn terugtocht naar België en wordt op 18 december in zijn thuishaven Zeebrugge verwacht. De Godetia heeft twee geslaagde internationale missies achter de rug waarop de bemanning terecht trots mag zijn.

De Godetia op weg naar naar Afrika

Het commando- en logistiek steunschip Godetia heeft op maandag 10 oktober zijn thuishaven Zeebrugge verlaten en koers gezet richting Golf van Guinee voor een missie van tien weken.