-A A +A

Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be

Navy Days

Navy Days

30/06/2018

De Navy Days verwelkomen u in Zeebrugge op 30 juni en 01 juli voor twee dagen vol ontdekkingen van een wereld in beweging. De Marine biedt jobs waar solidariteit, kameraadschap en groepsgeest centraal staan. Zij innoveren voortdurend en beschikken vandaag over moderne, hoogtechnologische middelen en gemotiveerd, hoogopgeleid personeel.

Deze tweejaarlijkse opendeurdag van de Marine kreeg in 2014 het bezoek van 25.000 geïnteresseerden in Defensie en nieuwsgierige bezoekers. Een recordeditie!

Dankzij de Marine wappert de Belgische vlag fier op alle wereldzeeën. Van fregatten tot patrouilleschepen en mijnenjagers, van de Baltische Zee tot de Indische Oceaan, onze bemanningen bewijzen dat operationaliteit samengaat met competentie en internationale erkenning. Tijdens de Navy Days zullen verschillende Belgische en buitenlandse schepen open zijn voor het grote publiek. De bemanning verwelkomt u en zullen u hun avonturen vertellen en een voorsmaakje geven van het leven bij de Marine.

U kan deelnemen aan verschillende dynamische demonstraties en interactieve workshops zoals brandbestrijding, havenrondvaarten, vliegen met een microdrone in duo-control. Er zullen ook tal van infostands zijn van DOVO, een airsoft schietstand, een NH90 helikopter, de Specials Force Group, ... En kan er afgedaald worden van een death-ride, er is kinderanimatie en er zijn foodtrucks voor de kleine en de grote honger.

Kom en proef van de maritieme sfeer, neem deel aan de verschillende demonstraties en bezoek de infostands, zij zullen je alles over de Marine vertellen.

Voor meer informatie over de Navy Days kan je terecht via Facebook "The Belgian Navy"