-A A +A

Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be

Jobdag techniek Marine

Jobdag techniek Marine

07/02/2019

Defensie organiseert op 07 februari 2019 een jobdag waarop je de professionele opleiding, de werkplaatsen en het takenpakket van scheepstechnicus en -elektronicus kan ontdekken.
Tijdens die jobdag kom je te weten hoe je opleiding en je werkplaats er zullen uitzien. Je krijgt er ook informatie over de selectieprocedure en de opleidingen voor de vele aangeboden vacatures. De uitleg wordt gegeven door mensen van het Informatiecentrum Defensie.

Inschrijven

De deelname aan de jobdag is volledig gratis, maar je moet je wel inschrijven via het onderstaande inschrijvingsformulier.
Op het programma staan activiteiten van 8.00 tot 17.00 uur. De jobdag staat enkel open voor de sollicitant, niet voor familieleden of begeleiders.

Om veiligheidsredenen word je bij de ingang van de kazerne gecontroleerd. Vergeet daarom je identiteitskaart niet. Om de toegangscontrole vlot te laten verlopen, vragen we je om rugzakken en handtassen zoveel mogelijk thuis te laten.

Je moet buiten de kazerne parkeren.

Maaltijd

Je kan aan het middagmaal deelnemen indien je bij de inschrijving ook vermeldt dat je je voor de maaltijd wilt inschrijven. Vergeet dan niet 6 euro mee te brengen.

Programma

8.00 u: aanmelden aan het wachtlokaal
8.30 u: na ontvangst start de rondleiding in de Technische School van de Marine in Brugge
12.30 u: middagpauze in de kwartiermess
13.00 u: vertrek met onze bus naar Zeebrugge
13.30 u: bezoek aan de technische ateliers in Zeebrugge en bezoek aan boord van onze schepen
16.30 u: terugkeer met onze bus naar Brugge
17.00 u: einde jobdag, mogelijkheid tot inschrijving voor de openstaande vacatures

Inschrijvingsformulier