-A A +A

Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be

Jobdag techniek marine

Jobdag techniek marine

03/04/2017

Defensie organiseert op 3 april 2017 een jobdag waar je de professionele opleiding, de werkplaatsen en het takenpakket van scheepstechnieker en scheepselektronicus kan ontdekken.
Tijdens die jobdag kom je te weten hoe je opleiding en je werkplaats er zal uitzien. Je krijgt er ook informatie over de selectieprocedure en de opleidingen voor deze of een van de vele andere vacatures. De uitleg wordt gegeven door het Informatiecentrum Defensie.

Inschrijven?

De deelname aan de jobdag is volledig gratis, maar je moet je wel inschrijven via het onderstaande inschrijvingsformulier vóór 27 maart 2017.
Op het programma staan activiteiten van 9.00 tot 17.00 uur. De jobdag staat enkel open voor de sollicitant, niet voor familieleden of begeleiders.

Om veiligheidsredenen word je gecontroleerd bij de ingang van de kazerne. Vergeet daarom je identiteitskaart niet. Om de toegangscontrole vlot te laten verlopen, vragen we je om rugzakken en handtassen zoveel mogelijk thuis te laten.

Je moet buiten de kazerne parkeren.

Maaltijd?

Deelnemen aan het middagmaal is mogelijk indien je, naast je inschrijving voor de jobdag, ook bent ingeschreven voor de maaltijd. Vergeet dan niet 4,50 euro mee te brengen.

Programma?

9.00 u: Aanmelden aan het wachtlokaal
9.30 u: Na ontvangst start de rondleiding in de Technische School van de Marine in Brugge
12.00 u: Middagpauze in de kwartiermess
12.45 u: Vertrek met onze bus naar Zeebrugge
13.00 u: Bezoek aan de technische ateliers in Zeebrugge en bezoek aan boord van onze schepen
16.15 u: Terugkeer met onze bus naar Brugge
17.00 u: Einde jobdag, met mogelijkheid tot inschrijving voor de openstaande vacatures

Inschrijvingsformulier