-A A +A

Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be

Jobdag in het Koninklijk Militair Instituut voor Lichamelijke Opvoeding (KMILO)

Jobdag in het Koninklijk Militair Instituut voor Lichamelijke Opvoeding (KMILO)

24/04/2019

Het Koninklijk Militair Instituut voor Lichamelijke Opvoeding (KMILO), gesitueerd in Eupen, is het competentiecentrum van de sport en het vormingscentrum voor het sportkader van de militairen van heel Defensie.

Bezit je een diploma bachelor in lichamelijk opvoeding? Wil je meer weten over het beroep van onderofficier physical training instructor (PTI) bij Defensie?  Wil je ontdekken wat hun dagelijks werk inhoudt en begrijpen welke middelen ze gebruiken om de militairen hun sportieve en professionele doelen te laten behalen? Bezoek dan onze installaties en ontdek dit beroep aan de hand van praktische demonstraties en getuigenissen van militairen die dit opleidingstraject al gevolgd hebben.

In september 2019 volgt er een rekrutering van PTI's voor eenheden in heel België.

Ons instituut en de militairen die hier werken stellen hun expertise ter beschikking tijdens een uitzonderlijke namiddag op 24 april 2019.

Programma

13.00 u: Onthaal en informatie door rekruteringsspecialisten
13.30 u: Informatie over de vormingen bij het KMILO
14.00 u: Bezoek aan de installaties en praktische demonstraties
16.30 u: Einde van de activiteiten

Pendelbus

Om 12.30 u vertrekt een pendelbus aan het station van Eupen. Na de activiteiten brengt die je weer terug naar het station.

Inschrijven

De deelname aan de jobdag is gratis. Je moet je wel op voorhand inschrijven via het inschrijvingsformulier (en geef ook aan wie je eventueel zal vergezellen).

Aan de ingang van het kwartier zal om veiligheidsredenen je identiteit worden gecontroleerd. Vergeet dus je identiteitskaart niet.

Inschrijvingsformulier