-A A +A

Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be

Jobdag bij het Bataljon Carabiniers-Grenadiers

Jobdag bij het Bataljon Carabiniers-Grenadiers

18/04/2019

Ga je geen uitdaging uit de weg? Wil je je grenzen verleggen? Ben je op zoek naar avontuur, is werken in een hecht team iets voor jou? Dan is een job als soldaat manoeuvre misschien iets voor jou!

Op 18 april 2019 organiseert het Bataljon Carabiniers-Grenadiers een jobdag in Leopoldsburg. Ben je geïnteresseerd, kom dan kennis maken met onze eenheid.

Naast informatie over de toetredingsvoorwaarden en de basisopleiding door het Informatiecentrum Hasselt, krijg je een indruk van het werk van onze eenheid. Je maakt kennis met de voertuigen, het materieel en het werk. Daarnaast kan je praten met jonge militairen die je graag informatie verschaffen over het leven van de hedendaagse manoeuvresoldaat.

Programma

12.30 u   Pendelbussen van het station Leopoldsburg naar de kazerne, ontvangst aan het wachtlokaal en vervoer naar het kwartier.
13.00 u   Start jobdag- welkomstwoord korpscommandant 
13.15 u   Briefing Informatiecentrum Hasselt
13.55 u   Voorstelling eenheid en job soldaat manoeuvre - uitleg opleiding door jonge Carabiniers-Grenadiers
14.20 u   Dynamische Demo
14.45 u   Statische Demo - bewapening en voertuigen
16.15 u   Einde van de jobdag en vertrek bus richting station

Bereikbaarheid 

Per trein vanuit Hasselt en Antwerpen. Er is een pendeldienst tussen het station van Leopoldsburg en het kwartier (12.30 u en 16.30 u).
Met de auto via de E313 of vanuit Hasselt. Perkeren kan aan de ingang van het kwartier (met pendeldienst naar de eenheid). 

Vergeet je IDENTITEITSKAART niet! 

Wij kijken uit naar je komst!

Inschrijvingsformulier