-A A +A

Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be

Ent'Raid

Ent'Raid

24/06/2018

 

Op 24 juni vindt in het militaire kamp Koning Albert in Marche-en-Famenne een evenement plaats dat sport, het militaire en solidariteit combineert. Er staan drie grote activiteiten op het programma.

De Landcomponent organiseert een ontdekkingsdag van de militaire beroepen door middel van heel wat statische en dynamische demonstraties.

De stad Marche-en-Famenne en het stedelijk sportcentrum lanceren het project 'Sport en Marche'. Meer dan twintig sportverenigingen uit de streek zullen in het kamp Koning Albert aanwezig zijn.

Het kamp Marche en zijn partners organiseren Ent'RAID, een sportief evenement met een liefdadig doel. Tijdens de wedstrijd leggen ploegen van vier personen een omloop van 13 km af met 25 hindernissen. Samenwerking is essentieel tijdens deze uitdaging van team building. Daarnaast kan je je ook inschrijven voor een van de fiets- of mountainbikeomlopen.

Na de middag verhuist hget feest van de muziek van het centrum van Marche naar het podium van het kamp om hier verscheidenen muziekstukken te brengen.

Meer informatie op de Facebookpagina van Ent'RAID.

Inschrijven kan via de website van Ent'RAID.