-A A +A

Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be

Voorbereidingen Belgian Air Force Days in laatste rechte lijn

Voorbereidingen Belgian Air Force Days in laatste rechte lijn

 

Vandaag, 11 april, vond op de vliegbasis van Florennes de laatste planningsvergadering plaats voor de Belgian Air Force Days, het grootste luchtvaartevenement van 2016 in België.

Daarmee staat alles – op papier althans – op punt om op 25 en 26 juni 2016 enkele tienduizenden luchtvaartfanaten te ontvangen op het tweejaarlijkse vliegfeest. Gedurende de tien weken die er nu nog resten voor het evenement, zullen die plannen in realiteit omgezet worden.

De bezoekers van de Belgian Air Force Days kunnen vliegtuigen en helikopters uit heel Europa van dichtbij bewonderen. Onder die toestellen zijn er vele oldtimers, maar ook de allermodernste.

Omdat een luchtvaartmeeting zonder vliegshow nu eenmaal niet bestaat, tonen verschillende demonstratiepiloten en -teams op indrukwekkende wijze hun kunnen in de lucht. De organisatoren slaagden erin een opmerkelijke deelnemerslijst samen te stellen. Spektakel verzekerd!

Je kan er uiteraard bij zijn op zaterdag 25 en zondag 26 juni. Op de website van de Belgian Air Force Days vind je de indrukwekkende deelnemerslijst en de allerlaatste info. Je kan er ook een toegangskaart bestellen.

https://twitter.com/AirForceDays

https://www.facebook.com/belgianairforcedays