-A A +A

Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be

Klaar voor een uitdagend eindejaar?

Klaar voor een uitdagend eindejaar?

 

Na enkele buurlanden, is het dit jaar aan ons land om zich het hoofd te breken over 36 waanzinnig gekke, maar vooral leuke puzzels. De Algemene Dienst Inlichtingen en Veiligheid heeft haar hart en ziel gestoken in de enige echte ADIV-eindejaarspuzzel.

Wat mag je verwachten? Een uniek, leuk maar vooral nagelbijtend moeilijk spel, gemaakt voor menig puzzelliefhebber. Of je nu op zoek bent naar wat ontspanning of je brein eens wilt breken over die ene onmogelijke vraag: elke reden is goed om deel te nemen.

We geven het toe: de moeilijkste quiz van het jaar zal wat volharding vergen. Geen zin om alleen van start te gaan? Ons nationale motto 'Eendracht maakt macht' geldt ook hier.

Je kan de uitdaging alleen, met vrienden of familie aangaan. Naast veel voldoening ontvang je in ruil misschien wel bonuspunten en de ultieme prijs!

Benieuwd? Neem alvast een kijkje bij de opgaven (+erratum). Vul daarna het officiële antwoordformulier in en stuur het naar het vermelde e-mailadres. Enkel antwoorden met dit formulier komen in aanmerking.

Hopelijk tot aan de finish op 14 januari? Klaar, start!