-A A +A

Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be

Het omgekeerde interview: Kan je zelf je werkplek kiezen?

Het omgekeerde interview: Kan je zelf je werkplek kiezen?

 

Waar je zal werken is een logisch gevolg van de functie waarvoor je solliciteert. Die functie is op zijn beurt aan een eenheid verbonden. Vergelijk het met een job bij een groot privébedrijf met heel diverse specialiteiten en afdelingen over heel België.

Soldaten en matrozen kennen hun werkplek al op het moment van sollicitatie. Heb je een bachelor- of masterdiploma, dan hangt je werkplek af van de functie waarvoor je solliciteert als onderofficier of officier. Volg je een opleiding aan de Koninklijke Militaire School dan ken je je plaats van tewerkstelling later in je vorming.

Op onze jobsite kun je onze jobs op vele manieren filteren: volgens interesse, diploma, gemeente, ... Het hele jaar door houden we je op de hoogte van de laatste wijzigingen.

Heb je een job gezien waarvan je denkt: dit is wel iets voor mij, vul dan het contactformulier in of bel naar ons contactcenter rekrutering op het gratis nummer 0800 33348. Daar kan je terecht met je eerste vragen en zij verwijzen je door naar een informatiecentrum in je regio (Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent en Hasselt). Daar zitten specialisten die perfect op de hoogte zijn van alle jobs, de inschrijvingsdata, het selectieproces en de inlijvingsdatum. Zij helpen je een job te vinden op basis van jouw profiel en interesses.