-A A +A

Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be

Geïnteresseerd in een militaire loopbaan?

Geïnteresseerd in een militaire loopbaan?

 

Je bent geïnteresseerd in Defensie en wil graag meer informatie? Kom op zondag 15 en 22 maart naar de Open Campus Days 2015.

De Koninklijke School voor Onderofficieren (KSOO) opent op 15 maart de Open campus Days in Sint-Truiden. Defensieminister Steven Vandeput zal in de namiddag aanwezig zijn. Een week later, op 22 maart, zal de Brusselse Koninklijke Militaire School (KMS) haar deuren openen voor nieuwsgierige bezoekers.

Op beide bezoekdagen kan je tussen 10 en 18 uur het militaire leven ontdekken samen met een hoop apparatuur en uitrustingen. Neem plaats in een van de voertuigen, vliegtuigen, helikopters en simuleer zelf een vlucht of schot met een vuurwapen. Samen met de leerling-officieren en onderofficieren wandel je rond in de kazerne, bezoek je een kampement of bivak. Ook zullen ze hun ervaringen met je delen. Het is de gelegenheid om een antwoord te krijgen op al je vragen. De opleidingen, militaire voertuigen en sportieve activiteiten zullen dus geen meer geheim voor je hebben.

Op 15 en 22 maart, zal Defensie op zijn best zijn. Alle componenten zijn er vertegenwoordigd om potentiële rekruten aan te trekken. Zal jij een van hen zijn?

Voor meer informatie KSOO

Voor meer informatie KMS