-A A +A

Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be

Diversity Award 2015 uitgereikt

Diversity Award 2015 uitgereikt

 

In de Prins Albert Club in Brussel mocht luitenant-kolonel Vanhee op vrijdag 4 maart de Diversity Award uitreiken. Zeventien laureaten waren uitgenodigd om hun prijs in ontvangst te nemen.

De Diversity Award heeft als doel het Defensiepersoneel te sensibiliseren voor het belang van diversiteit binnen het departement. Voor de negende keer organiseerde de stuurgroep Diversiteit die wedstrijd. De deelnemers bekampten elkaar in het domein van de fotografie. Het thema voor 2015 was '40 jaar vrouwen bij Defensie'. Dit bleek voor de deelnemers een grote bron van inspiratie.

De winnaar van deze editie diende een foto in met vrouwen van alle leeftijden in de artilleriebataljons. Adjudant De Vijlder kreeg daarvoor de trofee en een waardebon van 100 euro, aangeboden door de CDSCA, de socioculturele dienst van Defensie. De andere laureaten kregen de ingekaderde resultaten van de wedstrijd overhandigd.

Een van de deelnemers vertelde dat de leef- en werkomstandigheden van vrouwen bij Defensie blijven evolueren, maar dat er nog vooruitgang te boeken is.