-A A +A

Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be

#BelgianDefence vanaf nu op Instagram

#BelgianDefence vanaf nu op Instagram

 

Instagram is één account rijker: defensie.ladefense. Vanaf vandaag is Defensie helemaal actief op het populaire socialemediakanaal, met foto's en clips over het werk van onze mannen en vrouwen.

Het heeft even op zich laten wachten maar met Instagram neemt Defensie een nieuwe stap. Op de gloednieuwe pagina geven we je een inkijk in onze activiteiten: van militaire opdrachten tot de meest actuele gebeurtenissen.

De nieuwe Instagrampagina betekent een bijkomende uitdaging voor het team van de Public Affairs Departement. Iets waar ze met veel enthousiasme naar uitkijken, zoals de eerste post illustreert. Maar voortaan zijn het onze troepen rondom de wereld die op de pagina de hoofdrol zullen opeisen.

Om zowel aan nationale als internationale volgers ons verhaal te vertellen, is de voertaal het Engels. Uiteraard blijven we volop actief op onze andere mediakanalen. Blijf dus zeker onze Facebook, Twitter, YouTube en deze website mil.be volgen, maar vanaf nu dus ook defensie.ladefense op Instagram.