-A A +A

Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be

Beleef Defensie deze zomer!

Beleef Defensie deze zomer!

 

Tijdens de zomermaanden organiseert Defensie elk jaar weer een hele resem evenementen. Dit jaar zijn die gebundeld onder de noemer Summer at Defense, een nieuw initiatief in de communicatie van Defensie.

Elk jaar zijn heel wat militairen betrokken bij de tientallen evenementen van Defensie. Dat kan gaan van de ontdekkingsdagen rond de beroepen van de Landcomponent of de Medische Component, de Navy Days, de Belgian Air Force Days, de Vierdaagse van de IJzer en de MESA tot de Nationale Feestdag.

Om al die activiteiten af te stemmen op elkaar en op het imago van Defensie – diverse beroepen binnen een unieke structuur – zal tijdens een persconferentie het concept Summer at Defense worden voorgesteld.

Op 7 juni 2018 gaat de pers onder begeleiding van de Landcomponent aan boord van het patrouilleschip Pollux die tijdens het programma langs de kust vaart. Vanop het schip volgen de deelnemers een airshow van Vador en zijn F-16 en een medische evacuatie op zee door een NH90 NFH Caiman. Zo komen alle componenten aan bod.

Door zijn communicatie aan te scherpen, wil Defensie nog beter alle carrièremogelijkheden voorstellen. De rekrutering is immers de beste garantie voor een werkbare toekomst.