-A A +A

Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be

Alle technische jobs op één plek

Alle technische jobs op één plek

 

Zegt een job als lasser of in de constructiegenie je iets of wil je liever kok of scheepstechnicus worden? Defensie is elke dag op zoek naar jonge mensen met een technische interesse. Daarom opent de kazerne van Peutie op 31 maart haar deuren voor een jobdag rond technische functies en vacatures.

In de kazerne van Peutie kan je op 31 maart kennismaken met alle technische functies waar Defensie kandidaten voor zoekt. Aan informatiestands vertellen militairen je alles wat je wil weten over hun technische job. Er zullen ook een hoop activiteiten en demonstraties plaatsvinden.

Zowel de Marine-, Land- als Luchtcomponent zijn op zoek naar jonge technische talenten. Heb je nog geen technische opleiding doorlopen of heb je al een bachelor chemie op zak? Bij Defensie krijg je de gepaste technische opleiding om vliegtuigen, voertuigen of schepen draaiende te houden.

Heb je interesse? Aarzel dan niet en kom langs op de jobdag in Peutie op 31 maart van 10.00 tot 16.00 u. Meer details vind je in deze aankondiging.