Agenda

Online jobdag logistiek

Land­component

Interesse in onderhoud van voertuigen of wil je er eerder mee leren rijden? Wil je weten hoe de job van een magazijnier eruitziet in een voertuigenwerkplaats? Twijfel je aan een job als teamverantwoordelijke of ben je eerder een teamplayer? Of zie je je eerder aan de slag gaan in de wereld van de munitie?

Spring dan mee op de kar van de online contactdag en wij tronen je virtueel mee in de activiteiten van een logistiek bataljon. Je zal voertuigmechaniekers en wapenmakers aan de slag zien maar ook magazijniers en chauffeurs die rijden met onze 20 Ft containerdragers.

We geven je een virtuele kijk op het onderhoud van voertuigen die de Belgische landmacht gebruikt en tonen je hoe wapenmakers herstellingen uitvoeren aan geschutskoepels van een gevechtsvoertuig. We laten je zien hoe een magazijnier tewerk gaat wanneer hij wisselstukken tot op de juiste plaats brengt.

De voertuigtechnieker is verantwoordelijk voor de optimale werking van de legervoertuigen. We beschikken over unieke voertuigen die zich onderscheiden op vlak van design, bepantsering, techniek,… De ervaring en kennis van een technieker die onder om het even welke omstandigheid in staat moet zijn om een voertuig te repareren zal met jullie gedeeld worden.

Ook het bergen van voertuigen is een taak die voor ons is weggelegd. We trekken vaak onder uitdagende omstandigheden voertuigen uit het slijk en beschikken hiervoor over verschillende types van bergingsmiddelen.

Chauffeurs zijn binnen onze organisatie betekent instaan voor het transport in België van goederen en materiaal voor onze klanten. Ook tijdens buitenlandse opdrachten en oefeningen gaan chauffeurs mee voor verschillende transportopdrachten.

Durf jij de uitdaging aangaan om met ons in zee te gaan? Heb jij zin in een dienstverlenende job binnen Defensie? Aarzel niet en laat ons je op sleeptouw nemen in onze wereld van de logistiek. Binnenkort ook jouw wereld?

Datum & tijd
16.12.2020
15u30 - 17u30
Locatie
18de Bataljon Logistiek Leopoldsburg : online via Skype
Praktisch
Na inschrijving sturen we je tijdig een link waarmee je thuis kan inloggen voor de infosessie.

// In beeld