Agenda

Online jobdag logistiek - compagnie materiaal

Land­component

Interesse in onderhoud van allerhande legervoertuigen? Bent u geïnteresseerd in de techniek achter wapensystemen?

Spring dan mee op de kar van de online contactdag en wij tronen je virtueel mee in de activiteiten van een compagnie materieel. We leggen voornamelijk de focus op voertuig mekaniekers en wapenmakers.

We geven je een virtuele kijk op het onderhoud van voertuigen die de Belgische landmacht gebruikt en tonen je hoe wapenmakers herstellingen uitvoeren aan geschutskoepels van een gevechtsvoertuig.

De voertuigtechnieker is verantwoordelijk voor de optimale werking van de legervoertuigen. We beschikken over unieke voertuigen die zich onderscheiden op vlak van design, bepantsering, techniek, … De ervaring en kennis van een technieker die onder om het even welke omstandigheid in staat moet zijn om een voertuig te repareren zal met jullie gedeeld worden.

Ook het bergen van voertuigen is een taak die voor ons is weggelegd. We trekken vaak onder uitdagende omstandigheden voertuigen uit het slijk en beschikken hiervoor over verschillende types van bergingsmiddelen.

De wapenmaker houdt zich bezig met reparaties en onderhoud van allerhande wapens gaande van kleine handwapens tot de grotere kalibers.

Durf jij de uitdaging aangaan om met ons in zee te gaan? Heb jij zin in een dienstverlenende job binnen Defensie? Aarzel niet en laat ons je op sleeptouw nemen in onze wereld van de logistiek. Binnenkort ook jouw wereld?

Datum & tijd
17.03.2021
13u30 - 16u30
Locatie
18de Bataljon Logistiek Leopoldsburg : online via Skype
Praktisch
Na inschrijving sturen we je tijdig een link waarmee je thuis kan inloggen voor de infosessie.

// In beeld