Agenda

Online jobdag logistiek - compagnie materiaal

Land­component

Heeft techniek jou ook te pakken? En niet zo een klein beetje? Kan een job waarin je militaire skills combineert met techniek jou boeien? Spreekt het je aan om je technische skills ook in te zetten in buitenlandse militaire operaties? Als technische teamverantwoordelijke zorg je voor het onderhoud en de herstellingen van materiaal waarmee andere eenheden binnen Defensie werken.  

Spring dan mee op de kar van de online contactdag en wij nemen je virtueel mee in de activiteiten van een logistiek bataljon. In een filmpje zal je elektromecaniciens en metaalbewerkers aan de slag zien en kan je via chat in contact treden met militairen die deze jobs uitoefenen.

We geven je een virtuele kijk op het onderhoud van voertuigen die de Belgische landmacht gebruikt en tonen je hoe metaalbewerkers lassen, frezen en carrosseriewerk uitvoeren op allerlei militair materiaal.

De elektromecanicien (Support Systems) zijn de echte all-rounders binnen de logistiek. De elek-mecs staan in voor het onderhoud en de herstellingen op quasi alle support systemen van Defensie gaande van airco’s en koelcellen tot luchtkanonnen. Elek-mecs dienen deze job uit te voeren zowel binnen de kazerne als tijdens manoeuvres en opdrachten.  

Net deze variatie zorgt er voor dat job als elek-mec enorm interessant is met zeer veel mogelijkheden om nieuwe skills en vaardigheden aan te leren.

Het werk als metaalbewerker bij Defensie is enorm gevarieerd. Metaalbewerkers zijn verantwoordelijk voor het onderhouden, herstellen en bouwen van metaalconstructies in verschillende legeringen voor een zeer gevarieerd aantal doeleinden. Bijna alle lastechnieken MIG/MAG, TIG, vlambooglassen en autogeenlassen komen aan bod.

Durf jij de uitdaging aangaan om met ons in zee te gaan? Heb jij zin in een dienstverlenende job binnen Defensie? Aarzel niet en laat ons je op sleeptouw nemen in onze wereld van de logistiek. Binnenkort ook jouw wereld?

Datum & tijd
10.03.2021
13u30 - 16u30
Locatie
18de Bataljon Logistiek Leopoldsburg : online via Skype
Praktisch
Na inschrijving sturen we je tijdig een link waarmee je thuis kan inloggen voor de infosessie.

// In beeld