Agenda

Online jobdag kok in Leopoldsburg

Land­component

Wil je de messen scherpen? Is een bezoekje bij jou altijd een culinair festijn? Wil je weten wat een echte buitenkeuken is (neen we hebben het hier niet over een grote BBQ)?
Laat je dan meeslepen in de wereld van de veldkeukens en de grootkeuken van de kazerne in Leopoldsburg. Er wordt de focus gelegd op de functie van medewerker kok en de teamleader kok.

We geven je een virtuele kijk op het kookproces voor het personeel van Defensie. We tonen hoe koks bij Defensie koken in de vaste installatie van de keuken in Leopoldsburg maar ook hoe onze koks koken werken op het terrein.

We beschikken over veldkeukens en ook hier lichten we een tipje van de sluier via een videomontage. Het is een ander gegeven om buiten voor de grote aantallen tijdens oefeningen op verplaatsing te koken. Daar zijn er andere hulpmiddelen voor dan enkel een BBQ om tot een evenwichtige maaltijd te komen.

Een kok binnen Defensie krijgt de mogelijkheid om in extreme omstandigheden zijn passie voor koken te blijven uitoefenen ondersteund met de veldkeukens waarover Defensie beschikt. Je zal eveneens de theoretische kennis en permanente bijscholing om je job uit te oefenen op de meest veilige wijze (intern naar voedselveiligheid en extern voor de veiligheid van je collega’s) in uitzonderlijke klimatologische en culturele omstandigheden.

Durf jij de uitdaging aangaan om met ons in zee te gaan? Heb jij zin in een dienstverlenende job binnen Defensie? Aarzel niet en laat ons je verwonderen naar de immense diverse wereld van de logistiek. Binnenkort ook jouw wereld?

Datum & tijd
30.06.2021
13u30 - 16u30
Locatie
Online via SKYPE - 18de Bataljon Logistiek - Leopoldsburg
Praktisch
Na inschrijving sturen we je tijdig een link waarmee je thuis kan inloggen voor de infosessie.

// In beeld