Agenda

Jobdag vliegtuigtechnicus in Florennes

Lucht­component

Wist je dat we bij de Luchtmacht ongeveer 80 verschillende beroepen nodig hebben om de inzet van onze vliegtuigen te verzekeren?

Onze vliegtuigen zijn stuk voor stuk pareltjes van toptechnologie. En met de komst    van de nieuwe vliegtuigen zoals het transportvliegtuig A400M, het F-35 gevechtsvliegtuig en de MQ-9B drone zal de techniciteit enkel nog toenemen.

Net als in een F1-team hebben we vakbekwame mensen nodig om onze die in topconditie te houden. Heb jij de fijne techniek in je vingers en wil ons team versterken?  Wel, dat kan. We zoeken ook in 2021 jonge gemotiveerde collega’s voor vliegtuigtechnici mechanica, elektromechanica en  elektronica..

Om jou een idee te geven hoe je droomjob er werkelijk uitziet, organiseren we jobverkenningsdagen Dat doen we dit jaar op locatie op de luchtmachtbasis Florennes.

Daar kan je enkele van jouw toekomstige collega’s ontmoeten.  Samen zetten we de eerste stappen richting jouw carrière bij Defensie. Kan je er die dag niet bij zijn? Geen probleem, op 12 april organiseren we nog een tweede jobverkenningsdag vliegtuigtechnieker.

Datum & tijd
06.04.2021
10u00 - 17u00
Locatie
2de Tactische Wing
Route Charlemagne 191
5620 Florennes
Praktisch
Omwille van corona starten we op 3 verschillende tijdstippen. Na inschrijving sturen we je tijdig een link waarmee je je kan kiezen voor de infosessie van 10.00, 13.00 of 15.00 Hr. De verkenningssessies duren ongeveer 2u. Maximaal 15 personen kunnen zich per startmoment aanmelden.

Belangrijke mededeling over COVID-19:

Elke interactie met het publiek vormt een verhoogd risico op besmetting met COVID-19 en we kunnen niet garanderen dat je niet aan het virus wordt blootgesteld tijdens het evenement. Defensie is niet verantwoordelijk voor de gezondheid en veiligheid tijdens dit evenement. We raden je aan het veiligheidsbeleid, de lokale wetgeving en beperkingen te houden.

Gezien de horecafaciliteiten in de 2 Wing momenteel gesloten zijn en we het aantal bezoekers tot een minimum moeten beperken, krijgt enkel de geïnteresseerde jongere toegang.

// In beeld