Agenda

Jobdag Verkenner

Land­component

Betrouwbare tactische informatie verzamelen is een belangrijk onderdeel van elke militaire opdracht. Niet eenvoudig, tenzij je een verkenner bent!

Werk je graag buiten en hou je van hightech materieel? Laat je dan verder inspireren door onze verkennerseenheid: het bataljon ISTAR in Heverlee!

“Zien, zonder gezien te worden”, dat is het motto van het Bataljon ISTAR. Verkenners zijn niet enkel experts in het verzamelen van informatie, het zijn ook specialisten in het onopgemerkt bewegen in vijandelijk terrein. 

« ISTAR » staat voor Intelligence (informatieverzameling) – Surveillance (bewaking) – Target Acquisition (doelsaanduiding) – Reconnaissance (verkenning).

Tijdens deze jobdag vertellen onze verkenners jou alles over hun opleiding, de dagelijkse trainingen en hun oefeningen en operaties in binnen- en buitenland. Neem een kijkje in de Pandur, het voertuig dat speciaal werd uitgerust voor verkenningsopdrachten en ontdek het arsenaal aan hightech materieel zoals bewapening, camera’s en drones.

Wil je onze verkenners liever technisch ondersteunen? Dan kan je in Heverlee aan de slag als technieker / tecnhiekster bewapening en optiek of auto en vrachtwagen. 

Een team van het informatiecentrum staat klaar om al je vragen over de vacatures, selectietesten en carrièremogelijkheden te beantwoorden.

 

Programma

13u30: Samenkomst aan de ingang van de kazerne
14u00: Briefing + voorstelling van het Bataljon ISTAR
14u30: Voorstelling bewapening en materieel
16u00: Einde van het bezoek

Praktische afspraken
  • Aanwezigheidsregistratie is verplicht. Gebruik de knop ‘schrijf je in’ om deel te nemen en vervolledig de vragenlijst. Nadien ontvang je een bevestiging via e-mail.
  • Breng je identiteitskaart mee, je hebt ze nodig om toegang te krijgen tot het evenement.
  • Indien gewenst, krijg je een aanwezigheidsattest via het informatiecentrum.
Verwante vacatures

> Solliciteren tot 31 mei 2023!
> Maak nu jouw afspraak bij een informatiecentrum of bel gratis 0800 333 48.

 

De inschrijvingen zijn afgesloten. Raadpleeg de agenda voor komende job- en verkenningsdagen. Voor meer info over de verschillende jobs bij Defensie kan je steeds terecht op een Informatiecentrum in jouw buurt.

Tot dan!

Datum & tijd
24.05.2023
13u30 - 16u00
Locatie
Kwartier Cdt E. De Hemptinne,
Hertogstraat 184


3001 HEVERLEE

// In beeld