Agenda

Jobdag luchtverkeersleider (ATC) in Bevekom

Lucht­component

Ik ben Jess, luchtverkeersleider bij Defensie en organiseer samen met een team op 4 november 2020 de ‘ATC-Jobdag’ op de vliegbasis te Bevekom.

Deze jobdag wordt speciaal ingericht om jullie inzicht te geven in wat deze functie werkelijk inhoudt. Een job als piloot bij Defensie spreekt voor zich, de functie van luchtverkeersleider is echter minder bekend. En zoals het gezegde luidt: onbekend is onbemind.
Vandaar deze persoonlijke uitnodiging voor deze, naar mijn mening, zeer interessante job die sommigen onder jullie ongetwijfeld zal bekoren.

Zijn je toekomstplannen nog niet uitgestippeld, dan is dit bezoek zeker de overweging waard.
Naast een degelijk werkritme en verloning, is dit meer dan een job op zich! Als luchtverkeersleider ga je zelfstandig te werk en heerst er een aangename ongedwongen sfeer onder collega’s, waar ruimte is voor overleg en flexibiliteit. Naast het dagelijks werkkader, biedt deze functie voldoende variatiemogelijkheden (buitenlandse opdrachten, cumuljobs, vervolmakingscursussen, sport,…).

Meer Info 

Op 4 november word je ontvangen om 1300 Hr aan de ingang P1 op de vliegbasis van Bevekom en krijg je vervolgens een exclusieve rondleiding achter de schermen. Onze werkomgeving ligt op minder dan 200m naast de startbaan, je beleeft bijgevolg de live activiteit van nabij. Na een laatste briefing eindigt het programma om 1600 Hr.

De luchtmachtbasis is bereikbaar met persoonlijk vervoer of met het openbaar vervoer.

Militaire bussen worden ingelegd vanuit de stations Leuven (vertrek om 1215 Hr) & Ottignies (vertrek om 1215 Hr). Indien je van deze dienst wenst gebruik te maken, gelieve dit te vermelden bij je inschrijving.

Opgelet: je hebt je identiteitskaart nodig om toegang te krijgen tot de vliegbasis. Wie niet vooraf ingeschreven is, wordt niet toegelaten. Het dragen van een mondmasker is verplicht.

Datum & tijd
04.11.2020
13u00 - 16u00
Locatie
Rue de la Grande Lecke
1320 Bevekom
BELGIË

// In beeld