Agenda

Jobdag luchtvaarttechnicus (1e Wing) Bevekom

Lucht­component

Ben je gepassioneerd door techniek, gefascineerd door vliegtuigen of helikopters? Wil je verscheidene stimulerende, gewaardeerde en gevarieerde banen ontdekken in een buitengewone omgeving? Kom dan naar de jobdag van de 1e Wing op de basis van Bevekom!

De 1e Wing organiseert, in samenwerking met het Informatiecentrum Brussel van Defensie, een jobdag op de basis van Bevekom om de diverse aspecten van onze technische jobs in de verf te zetten. Het onderhoud van onze lesvliegtuigen en militaire helikopters zal worden uitgelicht. We zullen jou onze vliegtuigen, helikopters en boeiende jobs voorstellen. Onze specialisten geven een woordje uitleg over hun opleiding en de specifieke taken en verantwoordelijkheden die ze zowel in België als in het buitenland uitoefenen. Je zal onze site, en een deel van de installaties, bezoeken om een beter beeld te krijgen wat een mogelijke job als luchtvaarttechnicus betekent bij de Luchtcomponent, en specifieker bij ons op de basis. Je kan van deze gelegenheid gebruik maken om informatie in te winnen over de opleidingen luchtvaarttechnicus, openstaande vacatures, inschrijvingen, en de wervings- en selectieprocedures.

Programma:
12.50 uur: Afspraak aan de ingang van de site + Briefing COVID-19-consignes
13.00 uur: Begeleid bezoek aan de Wing in twee groepen:
Voorstelling van de 1e Wing: wie zijn we, wat doen we?
In functie van de lopende activiteiten is er een voorstelling van de trainingsvliegtuigen SF260, de ateliers (Survival, verfsectie, composietsectie, …), Maintenance NH90 en A109, …
15.00 uur: Informatie en inlichtingen over de opleiding luchtvaarttechnicus
15.20 uur: Hoe kan je ons team vervoegen: inschrijving en selectieprocedure
16.15 uur: Einde bezoek

Datum & tijd
17.03.2021
12u50 - 16u15
Locatie
Basis Lt Col Charles Roman
Rue de la Grande Lecke
1320 BEVEKOM
Praktisch
Afspraak om 12.50 uur op de parking aan de wachtpost van de basis (naast de F16). Je zal vanaf hier begeleid worden. Het bezoek wordt afgelegd in een gecharterde bus van Defensie. Start om 13.00 uur.

De 1e Wing is toegankelijk met een persoonlijk voertuig, maar moeilijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Opgelet: een identiteitskaart is vereist om toegang te krijgen tot de site van Bevekom. Personen die niet vooraf ingeschreven werden, zullen niet toegelaten worden. Het dragen van mondmasker en fluo hesje zijn verplicht.

// In beeld