Agenda

Jobdag Luchtvaarttechnicus

Lucht­component

Ben jij op zoek naar een uitdagende, technische job die je over heel de wereld kan brengen? Wil je graag meewerken aan het onderhoud van de A400M transportvliegtuigen van de Luchtcomponent, in zowel binnen- als buitenland?

Kom dan zeker naar de jobdagen van de 15de Wing Luchttransport in Melsbroek!

De 15de Wing organiseert op de luchtmachtbasis van Melsbroek drie jobdagen om de boeiende job van luchtvaarttechnicus bij Defensie in de kijker te zetten.

In de gloednieuwe hangaar die speciaal werd gebouwd voor de Airbus A400 Atlas, kan je kennis maken met jouw toekomstige collega's die je alles vertellen over hun werkomgeving op de basis en tijdens de buitenlandse opdrachten. Er wordt voldoende tijd voorzien om samen met de techniekers de indrukwekkende A400M te ontdekken.

Onze jonge techniekers delen hun ervaringen over de opleiding tot luchtvaarttechnicus, hun specifieke taken en verantwoordelijkheden.

Een team van het Informatiecentrum vertelt je alles over de selectieproeven en de loopbaanmogelijkheden.

 

Programma

12.50 u: Afspraak aan de ingang van de 15de Wing Luchttransport
13.00 u: Uiteenzetting over de opdrachten van de 15de Wing + uitgebreide rondleiding in de loods en het A400 toestel
15.00 u: Contactmoment met jonge luchtvaarttechniekers
16.00 u: Einde van het bezoek

Praktische afspraken
  • Aanwezigheidsregistratie is verplicht. Gebruik de knop ‘schrijf je in’ om deel te nemen en vervolledig de vragenlijst. Nadien ontvang je een bevestiging via e-mail.
  • Breng je identiteitskaart mee, je hebt ze nodig om toegang te krijgen tot het evenement.
  • Indien gewenst, krijg je een aanwezigheidsattest via het Informatiecentrum.
  • Afspraak tussen 12.50 en 13.00 u op de parking aan de wachtpost van de basis (kant van het vliegveld). Om 13.00 u word je naar binnen begeleid.
  • De 15de Wing is het best bereikbaar met persoonlijk vervoer. Openbaar vervoer is moeilijker maar mogelijk, er zijn bussen vanaf het station Haacht en het station Vilvoorde die rijden tot aan de basis.
Verwante vacatures

 

Datum & tijd
05.04.2023
12u50 - 16u00
Locatie
15de Wing

Haachtsesteenweg 138
1820 STEENOKKERZEEL (MELSBROEK)

// In beeld