Agenda

Jobdag Luchtvaarttechnicus

Lucht­component

Ben je gepassioneerd door techniek en gefascineerd door gevechtsvliegtuigen? Wil je verscheidene stimulerende, gewaardeerde en gevarieerde banen ontdekken in een buitengewone omgeving?

Kom dan naar de jobdag van de 10de Tactische Wing op de Vliegbasis Kleine-Brogel!

De 10de Tactische Wing organiseert, in samenwerking met het Informatiecentrum Hasselt van Defensie, een jobdag op de Vliegbasis Kleine-Brogel om de diverse aspecten van onze technische jobs in de verf te zetten.

Het onderhoud van onze F-16 gevechtsvliegtuigen zal worden toegelicht. We zullen jou onze vliegtuigen en boeiende jobs voorstellen. Onze specialisten geven een woordje uitleg over hun opleiding en de specifieke taken en verantwoordelijkheden die ze zowel in België als in het buitenland uitoefenen. Je zal onze site, en een deel van de installaties, bezoeken om een beter beeld te krijgen wat een mogelijke job als luchtvaarttechnicus betekent bij de Luchtcomponent, en specifieker bij ons op de basis.

Je kan van deze gelegenheid gebruik maken om informatie in te winnen over de opleidingen luchtvaarttechnicus, de openstaande vacatures, inschrijvingen, en de wervings- en selectieprocedures.

Programma

1225 Hr: Afspraak aan de hoofdingang van de basis
1240 Hr: Korte introductie 10de Tactische Wing: wie zijn we, wat doen we?
1310 Hr: Informatie en inlichtingen over de opleiding luchtvaarttechnicus - Hoe kan je ons team vervoegen? kandidatuur en selectietesten
1340 Hr: Voorstelling van de F-16, onze onderhoudsloodsen en ateliers, …
1645 Hr: Einde bezoek

Praktische afspraken
  • Aanwezigheidsregistratie: toegang enkel mogelijk na het voorleggen van je identiteitskaart en de inschrijvingsmail.
  • De vliegbasis is toegankelijk met een persoonlijk voertuig, maar moeilijk bereikbaar met het openbaar vervoer.
  • We voorzien pendelbussen tussen de treinstations van Neerpelt (vertrek 12.05 uur) en Leopoldsburg (vertrek 12.05 uur) en de basis; terugkeer aan station wordt voorzien om 17.20 uur. Vergeet niet deze optie aan te vinken in het inschrijvingsformulier indien je van deze dienst wil gebruik maken.
  • Afspraak om 12.25 uur op de parking aan de hoofdingang van de basis (naast wachthuis Oud Peer). Je zal vanaf hier begeleid worden. Het bezoek wordt afgelegd in een bus van Defensie.
COVID-19 maatregelen

Mondmaskerplicht: Op de militaire bus ben je verplicht een mondmasker te dragen. 

 

Datum & tijd
22.02.2023
12u25 - 16u45
Locatie
Luchtmachtbasis 10 Tactische Wing

Onze-Lieve-Vrouwlaan 99
3990 PEER

// In beeld