Agenda

Jobdag luchtvaarttechnicus (10de Tactische Wing)

Lucht­component

Ben je gepassioneerd door techniek, gefascineerd door gevechtsvliegtuigen? Wil je verscheidene stimulerende, gewaardeerde en gevarieerde banen ontdekken in een buitengewone omgeving? Kom dan naar de jobdag van de 10 Tactische Wing op de vliegbasis Kleine-Brogel!

De 10 Tactische Wing organiseert, in samenwerking met het Informatiecentrum Hasselt van Defensie, een jobdag op de vliegbasis Kleine-Brogel om de diverse aspecten van onze technische jobs in de verf te zetten.

Het onderhoud van onze F-16 gevechtsvliegtuigen zal worden toegelicht. We zullen jou onze vliegtuigen en boeiende jobs voorstellen. Onze specialisten geven een woordje uitleg over hun opleiding en de specifieke taken en verantwoordelijkheden die ze zowel in België als in het buitenland uitoefenen. Je zal onze site, en een deel van de installaties, bezoeken om een beter beeld te krijgen wat een mogelijke job als luchtvaarttechnicus betekent bij de Luchtcomponent, en specifieker bij ons op de basis.

Je kan van deze gelegenheid gebruik maken om informatie in te winnen over de opleidingen luchtvaarttechnicus, openstaande vacatures, inschrijvingen, en de wervings- en selectieprocedures.

Programma:

13.00 uur: Afspraak aan de hoofdingang van de vliegbasis + uitleg maatregelen COVID-19.
13.10 uur:  Korte introductie 10 Tactische Wing: wie zijn we, wat doen we?
13.30 uur: Rondgang in de 10 Tactische Wing in 2 groepen: voorstelling van de F-16, onze onderhoudsloodsen en ateliers, …
15.20 uur: Informatie en inlichtingen over de opleiding luchtvaarttechnicus
15.40 uur: Hoe kan je ons team vervoegen: inschrijving en selectieprocedure
16.15 uur: Einde bezoek

Datum & tijd
10.03.2021
13u00 - 16u15
Locatie
Basis GenMaj Vl Ivan du Monceau de Bergendal
Onze Lieve Vrouwlaan 99
3990 Peer
Praktisch
Afspraak om 13.00 uur op de parking aan de hoofdingang van de basis (naast wachthuis). Je zal vanaf hier begeleid worden. Het bezoek wordt afgelegd in een gecharterde bus van Defensie.

De 10 Tactische Wing is toegankelijk met een persoonlijk voertuig, maar moeilijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Bussen zullen ingelegd worden tussen het station van Neerpelt (vertrek 12.35 uur) en Leopoldsburg (vertrek 12.35 uur) en de basis. Vergeet niet deze optie aan te vinken in het inschrijvingsformulier indien je van deze dienst wil gebruik maken.

Opgelet: je hebt je identiteitskaart nodig om toegang te krijgen tot de site van Kleine-Brogel. Wie niet vooraf ingeschreven is, wordt niet toegelaten. Het dragen van een mondmasker is verplicht.

// In beeld