Agenda

Exclusieve jobdag Marine

Marine­component

Ervaar de toekomst van de beveiliging van de scheepvaartroutes op zee.

Wanneer de Marine besliste om haar volledige vloot tegen 2030 te vernieuwen, diende alles op alles gezet te worden om de juiste bemanningsleden aan te werven. Het ambitieniveau is niet mis te verstaan: van een huidige getalsterkte van 1400 personen uitgroeien naar een hoogtechnologisch bedrijf met 2340 gespecialiseerde medewerkers tegen 2030 die in een totaal vernieuwde omgeving met het beste materiaal aan het werk gaan om van de zee een veiligere plek te maken.

In primeur stelt de Marine samen met haar partners Naval Group en Belgium Naval & Robotics tijdens de “Jobday OBD 2020” de nieuwste technologieën betreffende de inzet van drones (onderwater-, oppervlakte- en luchtdrones) in het maritieme milieu aan het grote publiek voor. De meest innovatieve robotgestuurde oplossingen voor het ruimen van springtuigen op zee zullen in de komende jaren geïntegreerd worden aan boord van de toekomstige vaartuigen. Interesse in techniek, drones of een job, kom zeker langs!

Tickets

Vrije ingang enkel met een gereserveerd ticket, uw mondmasker en eID (identiteitskaart).

Specifieke covid-19 maatregelen

Wegens COVID-19 maatregelen en daaraan gelinkte beperkte toegang tot de jobdag kunnen enkel personen geïnteresseerd in een loopbaan bij de Marine deelnemen. Ook kunnen enkel kandidaten tussen 16 en 33 jaar zich inschrijven vergezeld van max 2 personen.

De virtual tour van de basis

Datum & tijd
04.10.2020
10u00 - 17u00
Locatie
Marine, 
Graaf Jansdijk 1,
Brugge, Zeebrugge, 8380
Praktisch
Verplicht
eID
Ticketnummer (mail)
Mondmaskerplicht

// In beeld