Agenda

Jobdag Verkenner - Heverlee

Land­component

Betrouwbare tactische informatie verzamelen is een belangrijk onderdeel van elke militaire opdracht. Niet eenvoudig, tenzij je een verkenner bent!

Werk je graag buiten en hou je van hightech materieel? Ontdek dan de veelzijdige job van verkenner tijdens onze jobdag bij het Bataljon Jagers te Paard!

Informatie en inlichtingen vormen een uiterst belangrijk onderdeel van militaire opdrachten.

Als verkenner werk je in teamverband, spoor je samen met je teamleden op actieve wijze informatie op over mogelijke dreigingen, het terrein, vijandelijke aanwezigheid, de aanwezige bevolking,….
Je wordt onder meer opgeleid in het gebruik van opsporingstechnieken en in de identificatie van materiaal. Wij beschikken over ons eigen vormingsorganisme in de schoot van onze eenheid, het Bataljon Jagers te Paard. Voor deze job is er geen ervaring vereist.

Tijdens de statische demo krijg je een unieke kijk achter de schermen. Maak kennis met onze verkenners, ontdek hun opdrachten en leer alles over het materiaal dat ze gebruiken.

Tijdens deze dag heb je ook de kans om persoonlijk in gesprek te gaan met soldaten, onderofficieren en officieren! Stel al je brandende vragen, leer meer over hun dagelijkse taken en laat je inspireren door hun verhalen.

Een team van het informatiecentrum staat klaar om al je vragen over de vacatures, selectietesten en carrièremogelijkheden te beantwoorden.

Programma

13u00: Onthaal
13u30: Briefing + voorstelling van het Bataljon Jagers te Paard
14u00: Voorstelling bewapening en materieel
15u00: Moment om in gesprek te gaan met onze verkenners en al je vragen te stellen aan het informatiecentrum
16u30: Einde van het bezoek

Praktische afspraken
  • Aanwezigheidsregistratie is verplicht. Gebruik de knop ‘schrijf je in’ om deel te nemen en vervolledig de vragenlijst. Nadien ontvang je een bevestiging via e-mail.
  • Breng je identiteitskaart mee, je hebt ze nodig om toegang te krijgen tot het evenement.
  • Indien gewenst, krijg je een aanwezigheidsattest via het informatiecentrum.

 

Datum & tijd
05.06.2024
13u00 - 16u30
Locatie
Kwartier Cdt E. De Hemptinne
Hertogstraat 184

3001 HEVERLEE

// In beeld