Agenda

Jobdag Technicus Luchtvaart- en Grondmaterieel

Lucht­component

Ben je gepassioneerd door techniek en gefascineerd door gevechtsvliegtuigen? Wil je verscheidene stimulerende, gewaardeerde en gevarieerde banen ontdekken in een buitengewone omgeving?

Kom dan naar de jobdag van de 10de Tactische Wing op de Vliegbasis Kleine-Brogel!

De 10de Tactische Wing organiseert, in samenwerking met het Informatiecentrum Hasselt van Defensie, een jobdag op de Vliegbasis Kleine-Brogel om de diverse aspecten van onze technische jobs in de verf te zetten.

Het onderhoud van onze F-16 gevechtsvliegtuigen zal worden toegelicht, alsook dat van onze voertuigenvloot en Ground Support Equipment voor onze vliegtuigen. We zullen jou ons materieel en boeiende jobs voorstellen. Onze specialisten geven een woordje uitleg over hun opleiding en de specifieke taken en verantwoordelijkheden die ze zowel in België als in het buitenland uitoefenen. Je zal onze site, en een deel van de installaties, bezoeken om een beter beeld te krijgen wat een mogelijke job als technicus betekent bij de Luchtcomponent, en specifieker bij ons op de basis.

Je kan van deze gelegenheid gebruik maken om informatie in te winnen over de opleidingen luchtvaarttechnicus, de openstaande vacatures, inschrijvingen, en de wervings- en selectieprocedures.

Programma

12u25: Afspraak aan de hoofdingang van de basis
12u40: Korte introductie 10de Tactische Wing: wie zijn we, wat doen we?
13u10: Informatie en inlichtingen over de opleidingen (luchtvaart)technicus - Hoe kan je ons team vervoegen? kandidatuur en selectietesten
13u40: Bezoek installaties en voorstelling van de F-16, onze onderhoudsloodsen en ateliers, …
16u45: Einde bezoek

Praktische afspraken

  • Aanwezigheidsregistratie is verplicht. Gebruik de knop ‘schrijf je in’ om deel te nemen en vervolledig de vragenlijst. Nadien ontvang je een bevestiging via e-mail.
  • Breng je identiteitskaart mee, je hebt ze nodig om toegang te krijgen tot het evenement.
  • Afspraak om 12.25 uur op de parking aan de hoofdingang van de basis (naast wachthuis Oud Peer). Je zal vanaf hier begeleid worden. Het bezoek wordt afgelegd in een bus van Defensie.
  • De 10 Tactische Wing is toegankelijk met een persoonlijk voertuig, maar moeilijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Bussen zullen ingelegd worden tussen het station van Neerpelt (vertrek 12.05 uur) en Leopoldsburg (vertrek 12.05 uur) en de basis; terugkeer aan station wordt voorzien om 17.20 uur. Vergeet niet deze optie aan te vinken in het inschrijvingsformulier indien je van deze dienst wil gebruik maken.
  • Indien gewenst, krijg je een aanwezigheidsattest via het informatiecentrum.

 

Datum & tijd
20.03.2024
12u25 - 16u45
Locatie
Luchtmachtbasis 10 Tactische Wing

Onze-Lieve-Vrouwlaan 99
3990 PEER

// In beeld