Agenda

Jobdag Air Traffic Control (skeyes)

Lucht­component

Zin in een uitdagende job als luchtverkeersleider bij Defensie?
Dan zien we elkaar tijdens de jobdag van het Air Traffic Control Center op de site van skeyes in Steenokkerzeel.

Het Air Traffic Control Center Steenokkerzeel organiseert in samenwerking met het informatiecentrum Defensie Brussel een jobdag voor de functie van luchtverkeersleider.

De focus ligt hierbij enkel op de job en bijhorende vacatures van Air Traffic Controller (ATC) bij de Luchtmacht. Onze specialisten geven je uitleg over hun specifieke opleidingen, taken en verantwoordelijkheden zowel in het binnenland als op missie. Je wordt rondgeleid op de site en de specifieke installaties zodat je een duidelijk beeld krijgt van je mogelijke toekomstige job bij onze Luchtcomponent.

Aansluitend kan je ook meer informatie krijgen over de vacatures, kandidatuur, selectieprocedure en de opleiding door de medewerkers van het informatiecentrum.

We voorzien een pendelbus tussen het station van Brussels Airport Zaventem en de site van skeyes in Steenokkerzeel. Deze bus, met het skeyes logo, vertrekt ten laatste om 13u15 en brengt je op het einde van de jobdag terug naar het station.

Programma

13u15: Vertrek pendelbus station Brussels Airport (indien gewenst)
13u30: Afspraak aan de hoofdingang
14u00: Begeleid bezoek aan de Ops Room (radar controle centrum) en de ATC-school.
15u00: Info vacature en loopbaan ATC
16u00: Einde

Praktische afspraken

  • Aanwezigheidsregistratie is verplicht. Gebruik de knop ‘schrijf je in’ om deel te nemen en vervolledig de vragenlijst. Nadien ontvang je een bevestiging via e-mail.
  • Breng je identiteitskaart mee, je hebt ze nodig om toegang te krijgen tot het evenement.
  • Indien gewenst, krijg je een aanwezigheidsattest via het informatiecentrum.
  • Wij voorzien een pendelbus tussen de halte van Brussels Airport Zaventem en de site van skeyes in Steenokkerzeel. Deze bus vertrekt stipt om 13u15.
    De bus brengt je op het einde van het bezoek terug. Geef op het inschrijvingsformulier aan als je hiervan gebruik wil maken.

 

Datum & tijd
13.03.2024
13u30 - 16u00
Locatie
skeyes

Tervuursesteenweg 303
1820 STEENOKKERZEEL

// In beeld