Agenda

Verkenningsdag Winterkamp KMS

Bijna afgestudeerd aan het secundair onderwijs en op zoek naar een universitaire opleiding met pit?

Goed nieuws! Op 3 februari krijg je de kans om tijdens de verkenningsdag het winterkamp in Elsenborn te bezoeken. Een unieke gelegenheid om onze leerlingen op het terrein aan het werk te zien.

Die dag begeleiden de studenten en hun kader je doorheen het winterkamp en beantwoorden ze met plezier al je vragen. Je krijgt er te zien hoe een typische dag op kamp er voor een leerling-officier uitziet en welke uitdagingen de KMS op militair vlak te bieden heeft.

Let wel: tijdens deze unieke verkenningsdag krijg je enkel inzicht in de militaire opleiding aan de Koninklijke Militaire School, slechts één van onze vier pijlers (academisch, militair, sportief en karakterieel). We raden je aan om je eveneens in te schrijven op een van de verkenningsdagen op onze campus.

 

Deelname aan een verkenningsdag is strikt voorbehouden voor diegene die geïnteresseerd is in de opleiding tot officier aan de Koninklijke Militaire School en die minstens les volgt in het vijfde jaar van het secundair onderwijs. Alle anderen zijn welkom op onze Open Campus Day.

 

De inschrijvingen zijn afgesloten. Raadpleeg de agenda voor komende job- en verkenningsdagen. Voor meer info over de verschillende jobs bij Defensie kan je steeds terecht op een informatiecentrum in jouw buurt.

Tot dan!

Datum & tijd
03.02.2024
07u00 - 18u00
Locatie
Kamp 1 ELSENBORN

4750 BÜTCHENBACH

// In beeld